Home Home
FC Eksaarde
KFCE Communicatie Corona PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
donderdag 30 juli 2020 09:19

K.F.C Eksaarde
Kanondreef 1
9160 Eksaarde
www.fceksaarde.be

Beste toppers in wording,
Beste ouders,
Beste sportvrienden,

Allereerst hopen wij vanuit K.F.C. Eksaarde dat iedereen gespaard is gebleven van COVID-19.
Anders wensen wij jou of jouw naasten alvast een spoedig herstel toe.

In deze bizarre tijden kan voetbal een uitlaatklep zijn. En laat dat nu net zijn waar wij bij K.F.C. Eksaarde het hart van vol hebben. Hierbij zijn spel en plezier de vaandeldragers en dit gekoppeld aan een goede mentaliteit zorgt voor de nodige ontspanning.
Helaas zal dit op een andere manier in zijn werk gaan dan jullie de afgelopen jaren gewoon waren. Een handshake zal vervangen moeten worden door een vriendschappelijke elleboog of ‘voetje’, de groepsknuffel na een doelpunt zal plaats moeten maken voor een vocale viering waarbij het contact toch iets afstandelijker is, het vurig napraten in de Canontine over acties die in de Champions League thuishoren, zullen nu verder gezet moeten worden via bijvoorbeeld social media.
Kortom social distancing zal geen rage zijn, maar is jammer genoeg de realiteit. Waarbij fysieke gestes onder spelers/trainers/ouders en onderling contact zoveel mogelijk vermeden moeten worden. Met andere woorden zal het nog meer het motto worden: ‘Laat de bal zijn werk doen en loop je vrij om extra ruimte te maken’.
Naast de sportieve gevolgen zijn er ook enkele logistieke voorzorgsmaatregelen genomen:

  • De trainingsaccommodaties bevinden zich allen binnen de bebouwde kom van Lokeren, wat wil zeggen dat MONDMASKERS VERPLICHT zijn voor iedereen vanaf 12jaar.
  • Douchen op de accommodatie van K.F.C. Eksaarde (Kleedkamers Canontine, kleedkamers Sporting Lokeren-Temse, waterplassen op de Muylaert) is uit den boze en wordt NIET TOEGESTAAN.
  • Bij trainingen op Sporting Lokeren-Temse kan er geparkeerd worden op de hoofdparking vooraan. Waarna spelers zich te voet naar de jeugdaccommodatie kunnen begeven.
  • Onze Canontine werd omgetoverd tot een kantine die voldoet aan de vereisten noodzakelijk om corona zoveel mogelijk te weren (sensoren om de toiletten te spoelen ipv drukknoppen, desinfecterende gel voor de handen, …).
  • Helaas voor de dorstigen onder jullie gelden binnen ook enkele coronamaatregelen: beperkt aantal aanwezigen, iedereen dient te zitten aan tafel, bediening zal aan tafel gebeuren en bovenal MONDMASKER VERPLICHT voor verplaatsingen binnen de Canontine.
    Dit alles wanneer het toegestaan is om toeschouwers te ontvangen bij wedstrijden & trainingen. En de Canontine terug kan leven zoals het hoort in Eksaarde.

Ondanks dit alles wensen wij vanuit K.F.C. Eksaarde onze spelers een topseizoen toe, vol voetbalplezier, leerrijke ervaringen en wondermooie doelpunten, maar bovenal een goede gezondheid.

Met sportieve groeten,
K.F.C. Eksaarde


 
FC Eksaarde behoudt Award van Double Pass PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jeugdbestuur   
dinsdag 23 juni 2020 00:00


Dit jaar hebben wij een opnieuw deelgenomen aan een sportieve audit van onze jeugdwerking.

Opnieuw mogen we fier zijn op het behoud van het maximale haalbare voor onze club nl. één ster.

Wij willen dan ook iedereen bedanken voor de geleverde inspanningen.

Dit bewijst dat er veel appreciatie is naar onze inspanningen
voor onze jeugdspelers. 

Ze zijn tenslotte de toekomst.
 


 
Lokerse Voetbaljeugd PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
maandag 25 mei 2020 09:27

Lokerse voetbaljeugd krijgt alle kansen.

KSC Lokeren-Temse, FC Daknam en KFC Eksaarde hebben een akkoord bereikt over een verregaande samenwerking.


Die samenwerking komt absoluut niet onverwacht. De verstandhouding tussen het vroegere Sporting Lokeren en de andere Lokerse voetbalverenigingen was altijd al uitstekend en krijgt nu een nieuwe impuls. Verrassend is dat dus niet: de clubs delen al langer dezelfde passie voor en visie op het jeugdvoetbal. Alle clubs willen jongeren uit Lokeren en wijde omgeving met een hart voor voetbal de kans geven hun sportieve ambities waar te maken. Ze willen zowel meisjes als jongens, welke hun achtergrond ook is, welke hun talenten ook zijn, hun aanleg voor hun favoriete bezigheid in de best mogelijke omstandigheden laten ontwikkelen. De clubs zullen samen zorgen voor de juiste omkadering en de best mogelijke omstandigheden om hun spelertjes te laten trainen en aan gezonde competitie te laten doen. Er zal net als in het verleden ruimte en aandacht zijn voor de juiste mentaliteit, zowel op als naast het veld. Concreet zullen de jeugdploegen van FC Daknam en KFC Eksaarde voortaan ook de kans krijgen om zowel te trainen als wedstrijden af te werken op de terreinen van het Daknamstadion.


Naast de samenwerking op het vlak van de jeugdwerking komt er ook een operationele en commerciële samenwerking. Zo zullen we ook streven naar een aanbod voor damesvoetbal en G-voetbal. Het aankoopbeleid, de sponsorwerving, de administratieve ondersteuning, het onderhoud van de infrastructuur in samenwerking met de Stad Lokeren, zullen op elkaar worden afgestemd.


Hans Van Duysen (voorzitter KSC Lokeren-Temse): “In de voorbije hectische weken  hebben we met verschillende partijen gesprekken gevoerd om op vele vlakken tot een goede samenwerking te komen. Het is misschien wat onder de radar gebleven, maar het behoud van een kwalitatieve jeugdwerking is voor de nieuwe bewindsploeg een absolute prioriteit. De Lokerse jeugd is onze toekomst, zowel op als naast het veld. Daarom zijn we verheugd met deze nieuwe samenwerking. We heten de hele familie van FC Daknam en KFC Eksaarde van harte welkom. Ook SKL Doorslaar blijft zeker uitgenodigd om op deze trein van een straffe Lokerse voetbalopleiding te springen. ”

Stefaan Atmani (voorzitter FC Daknam): “Ons bestuur is graag ingegaan op de uitnodiging van onze buren. Er waait duidelijk een nieuwe wind in het Lokerse voetbal. We zien in deze samenwerking heel wat opportuniteiten om stappen vooruit te zetten, met respect voor en behoud van de eigen identiteit. We hebben dan ook veel gemeenschappelijk. Ik ben heel tevreden dat we onze maatschappelijke rol voor een grote groep Lokerse jongeren samen kunnen blijven vervullen.”

Luc Polfliet (voorzitter KFC Eksaarde): “We zijn een familieclub met een hele sterke verankering in onze fijne deelgemeente. We zijn blij nu ook deel uit te maken van een groter Lokers voetbalproject dat vooral aandacht heeft voor de lokale jeugdspelers. Een warm hart in het voetbal is voor ons heel belangrijk. We zijn overtuigd dat dit met deze samenwerking echt kan lukken.”

 
Zonnepanelen PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
woensdag 26 februari 2020 10:27

Doeltreffende actie: voetbalclub KFC Eksaarde wekt zelf energie op met zonnepanelen

 
Kent u de Best of Belgian Football App al? Afdrukken
Geschreven door webteam   
maandag 09 december 2019 00:00

De KBVB geeft alle smartphone-gebruikers de mogelijkheid om alles over hun favoriete club op de voet te volgen met een applicatie die te downloaden is in de Appstore of de Google Play Store. Met deBBF (best of Belgian Football) app  kan u onze club opzoeken (let op: er zal geen resultaat komen als u zoekt op FC Eksaarde, onze club kan wel worden gevonden door enkel Eksaarde in te tikken) en kan u al onze resultaten op de voet volgen. Van de Jupiler Pro League tot vierde provinciale, van veteranen tot de allerjongste duiveltjes, van mannen- tot vrouwenvoetbal: alle kalenders worden in luttele seconden op uw scherm getoond.

Lees meer...
 
« StartVorige1234VolgendeEinde »

Pagina 1 van 4

Zoek op de site

Tappers en scheidsrechters

lijsttapscheids.png

FCE op Facebook

Derde provinciale E

# Team WG PTN
1 Kallo 25 61
2 Rangers Opdorp 25 59
3 FC Moerbeke 25 51
4 VKS Hamme-Zogge 25 51
5 Melsele B 23 49
6 VK.Robur B 23 38
7 St.Pauwels 25 34
8 Klinge 25 33
9 White-Boys St.-Niklaas 24 30
10 Sportkring Kemzeke 24 29
11 SK Gerda 25 28
12 FC Eksaarde 24 24
13 SKB.St.Niklaas 25 21
14 Meerdonk 24 20
15 Eendr. Zele B 25 20
16 FC Lebbeke B 25 5

Bezoekers

We hebben 7 gasten online

VoetbalweerAlle rechten voorbehouden - FC Eksaarde © 2018