Home Home
FC Eksaarde
E-Kickoff PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
maandag 05 oktober 2020 00:00

E-Kickoff Wedstrijdbladen invullen door gerechtigde Correspondent & Ploegverantwoordelijken.


Een aanwezigheidslijst is een digitaal wedstrijdblad voor een wedstrijd van de jeugdploegen (U6 – U13) waarvoor nooit een scheidsrechter wordt aangeduid door de KBVB en waarvoor achteraf ook geen uitslag moet worden ingevuld (dit kan verschillen van provincie tot provincie). De ploegverantwoordelijke van de thuisploeg moet de gelegenheidsscheidsrechter aanduiden en het wedstrijdblad na de wedstrijd doorsturen.


In de bijlage vinden jullie een handleiding voor het invullen van de aanwezigheidslijsten voor en na de wedstrijd.

E-Kickoff : Aanwezigheidslijst invullen voor de start van de wedstrijd


E-Kickoff : Afsluiten van een wedstrijd


 
COVID-19 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
vrijdag 25 september 2020 00:00

CORONA - Maatregelen op KFC Eksaarde

Helaas is corona nog steeds onder ons en zal het sowieso een zeer speciaal seizoen worden. We worden slag om slinger met nieuwe maatregelen geconfronteerd die dan ook nog regelmatig verschillen op federaal en lokaal niveau. Maar ook per sector en per club zijn er vaak andere richtlijnen.
Jullie zullen zelf ongetwijfeld ook door het bos de bomen niet meer zien en ook voor ons als club is het geen evidentie om ons constant aan te passen aan nieuwe richtlijnen. Het is voor iedereen een ongeziene situatie die de nodige vragen en frustraties met zich meebrengt. Daarom werd er beslist om voor onze club onderstaande richtlijnen uit te schrijven.
Zoals jullie weten ziet de huidige evolutie er niet al te positief uit, zeker nu de wintermaanden voor de deur staan. Toch werd er door Voetbal Vlaanderen benadrukt dat een stopzetting van de competities uit den boze is (zie link naar artikel onderaan deze communicatie). Daarom werden de pasdagen voor de jeugd reeds georganiseerd en werd jullie gevraagd het resterende lidgeld te betalen.
Veel zal echter afhangen van hoe de maatregels opgevolgd blijven worden door de spelers, staf en supporters. Daarom willen we jullie met aandrang vragen om deze regels op te volgen, zodat we kunnen blijven voetballen en het seizoen niet stopgezet hoeft te worden!

Deze regels zijn alvast geldig tot aan de winterstop (onder voorbehoud van mogelijks strenge maatregelen):

-          Regels hygiëne

 • Mondmaskerdracht blijft verplicht op de club voor personen boven de 12 jaar. Dit geldt zowel voor spelers, als trainers, als supporters
 • Spelers (12+) houden dit masker op tot in de kleedkamers
 • Reservespelers (12+) op de bank dienen een mondmasker te dragen
 • Basisspelers (12+) op het veld zorgen voor een plastiek zakje met naam & mondmasker. Deze worden door de coach/délégué bijgehouden in het geval een speler gewisseld wordt
 • Supporters houden het masker op tijdens het kijken naar de wedstrijd en houden voldoende afstand
 • Supporters/spelers/staf houden ook in de kantine het mondmasker op, tot ze aan een tafel zitten.
 • Douchen is voortaan terug toegestaan. Kleedkamers zullen achteraf volledig worden ontsmet. Ouders mogen niet meegaan in de kleedkamers.

 -          Registratie

 • Supporters (12+) dienen zich te registreren via een invulformulier in de kantine
 • Spelers, staf & scheidsrechters zijn tijdens wedstrijden reeds geregistreerd en hoeven dit niet meer te doen

 -          Regels kantine:

 • Mondmasker kan pas afgezet worden van zodra men neerzit aan een tafel.
 • Bestellingen aan de toog zijn niet toegestaan. Iedereen blijft zitten aan zijn tafel en zal worden bediend.
 • Er mogen geen extra stoelen worden bijgeplaatst aan een tafel.

Coronamaatregelen, wat te doen in geval van besmetting?

Alvast bedankt voor het opvolgen van de maatregelen.

KFC Eksaarde

 
FC Eksaarde behoudt Award van Double Pass PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jeugdbestuur   
dinsdag 23 juni 2020 00:00


Dit jaar hebben wij een opnieuw deelgenomen aan een sportieve audit van onze jeugdwerking.

Opnieuw mogen we fier zijn op het behoud van het maximale haalbare voor onze club nl. één ster.

Wij willen dan ook iedereen bedanken voor de geleverde inspanningen.

Dit bewijst dat er veel appreciatie is naar onze inspanningen
voor onze jeugdspelers. 

Ze zijn tenslotte de toekomst.
 


 
Lokerse Voetbaljeugd PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
maandag 25 mei 2020 09:27

Lokerse voetbaljeugd krijgt alle kansen.

KSC Lokeren-Temse, FC Daknam en KFC Eksaarde hebben een akkoord bereikt over een verregaande samenwerking.


Die samenwerking komt absoluut niet onverwacht. De verstandhouding tussen het vroegere Sporting Lokeren en de andere Lokerse voetbalverenigingen was altijd al uitstekend en krijgt nu een nieuwe impuls. Verrassend is dat dus niet: de clubs delen al langer dezelfde passie voor en visie op het jeugdvoetbal. Alle clubs willen jongeren uit Lokeren en wijde omgeving met een hart voor voetbal de kans geven hun sportieve ambities waar te maken. Ze willen zowel meisjes als jongens, welke hun achtergrond ook is, welke hun talenten ook zijn, hun aanleg voor hun favoriete bezigheid in de best mogelijke omstandigheden laten ontwikkelen. De clubs zullen samen zorgen voor de juiste omkadering en de best mogelijke omstandigheden om hun spelertjes te laten trainen en aan gezonde competitie te laten doen. Er zal net als in het verleden ruimte en aandacht zijn voor de juiste mentaliteit, zowel op als naast het veld. Concreet zullen de jeugdploegen van FC Daknam en KFC Eksaarde voortaan ook de kans krijgen om zowel te trainen als wedstrijden af te werken op de terreinen van het Daknamstadion.


Naast de samenwerking op het vlak van de jeugdwerking komt er ook een operationele en commerciële samenwerking. Zo zullen we ook streven naar een aanbod voor damesvoetbal en G-voetbal. Het aankoopbeleid, de sponsorwerving, de administratieve ondersteuning, het onderhoud van de infrastructuur in samenwerking met de Stad Lokeren, zullen op elkaar worden afgestemd.


Hans Van Duysen (voorzitter KSC Lokeren-Temse): “In de voorbije hectische weken  hebben we met verschillende partijen gesprekken gevoerd om op vele vlakken tot een goede samenwerking te komen. Het is misschien wat onder de radar gebleven, maar het behoud van een kwalitatieve jeugdwerking is voor de nieuwe bewindsploeg een absolute prioriteit. De Lokerse jeugd is onze toekomst, zowel op als naast het veld. Daarom zijn we verheugd met deze nieuwe samenwerking. We heten de hele familie van FC Daknam en KFC Eksaarde van harte welkom. Ook SKL Doorslaar blijft zeker uitgenodigd om op deze trein van een straffe Lokerse voetbalopleiding te springen. ”

Stefaan Atmani (voorzitter FC Daknam): “Ons bestuur is graag ingegaan op de uitnodiging van onze buren. Er waait duidelijk een nieuwe wind in het Lokerse voetbal. We zien in deze samenwerking heel wat opportuniteiten om stappen vooruit te zetten, met respect voor en behoud van de eigen identiteit. We hebben dan ook veel gemeenschappelijk. Ik ben heel tevreden dat we onze maatschappelijke rol voor een grote groep Lokerse jongeren samen kunnen blijven vervullen.”

Luc Polfliet (voorzitter KFC Eksaarde): “We zijn een familieclub met een hele sterke verankering in onze fijne deelgemeente. We zijn blij nu ook deel uit te maken van een groter Lokers voetbalproject dat vooral aandacht heeft voor de lokale jeugdspelers. Een warm hart in het voetbal is voor ons heel belangrijk. We zijn overtuigd dat dit met deze samenwerking echt kan lukken.”

 
Zonnepanelen PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
woensdag 26 februari 2020 10:27

Doeltreffende actie: voetbalclub KFC Eksaarde wekt zelf energie op met zonnepanelen

 
« StartVorige1234VolgendeEinde »

Pagina 1 van 4

Zoek op de site

Tappers en scheidsrechters

lijsttapscheids.png

FCE op Facebook

Derde provinciale E

# Team WG PTN
1 V.K. White-Boys St-Niklaas 5 13
2 Melsele B 5 13
3 VK.Robur B 4 10
4 FC Moerbeke 5 10
5 K.F.C. SP. ST.-GILLIS WAAS 4 9
6 F.C. DAKNAM 5 9
7 Sportkring Kemzeke 5 8
8 K.F.C. EKSAARDE 5 6
9 Tielrode 5 6
10 St.Pauwels 4 4
11 Klinge 4 3
12 Meerdonk 4 3
13 K.OL.F.C. RUPELMONDE 5 3
14 V.K.S. Hamme-Zogge 5 2
15 K.F.C. Eendr. Zele B 5 1
16 SK Gerda 0 0

Bezoekers

We hebben 6 gasten online

VoetbalweerAlle rechten voorbehouden - FC Eksaarde © 2018