Home Home Jeugdopleiding behaalt opnieuw kwaliteitslabel van Foot Pass
Jeugdopleiding behaalt opnieuw kwaliteitslabel van Foot Pass PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door webteam   
woensdag 28 december 2016 14:55
Twee jaar geleden konden we niet zonder enige trots aankondigen dat FC Eksaarde een kwaliteitslabel ontving van het auditbedrijf Foot Pass. Omdat ons jeugdbestuur op die ingeslagen weg wil blijven verderdoen, liet het de voorbije zomermaanden onze jeugdafdeling opnieuw evalueren met een grondige audit. Het is dan ook met enige fierheid dat de mensen van ons jeugdbestuur opnieuw mogen aankondigen dat Foot Pass ons alweer een ster uitreikte! Voor een club als FCE, met een regionale jeugdwerking, is deze ster het hoogst haalbare resultaat. De club is er dan ook bijzonder trots op en wil bij deze al diegenen die hun bestje beentje belangeloos voorzetten binnen de clubwerking, erg bedanken. Het behalen van deze prestigieuze ster is het resultaat van bijzonder hard werk de afgelopen jaren door onze jeugdbestuursleden en hun trainerskorps.


Wat wil dit concreet zeggen?
Dat onze jeugdopleiding tot de beste van de streek behoort! Als regionale club is dit iets unieks in de regio. Deze ster is de bevestiging van onze uitstekende jeugdowerking en tevens een stimulans voor onze enthousiaste jeugdmedewerkers om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Wat is Foot PASS?
Foot PASS is een spin-off van de Vrije Universiteit Brussel: een onafhankelijk bedrijf dat op een wetenschappelijk onderbouwde manier jeugdvoetbalclubs doorlicht op sportief en extrasportief vlak. Dit auditbureau werkt naast de KBVB ook samen de Duitse, Finse, Oostenrijkse en Engelse voetbalbonden om de kwaliteit van jeugdopleidingen te verbeteren. Op basis van deze audits krijgen clubs verbetervoorstellen en worden kwalitatief hoogstaande jeugdopleidingen beloond met kwaliteitssterren. We kunnen deze kwaliteitslabels het best omschrijven als de "Michelin-gids" van het voetbal.

Wij willen iedere ouder hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze jeugdopleiding en wij zullen er alles aan doen om op deze ingeslagen weg verder te gaan.

De jeugdbestuursleden van FCE
 

FCE op Facebook

Derde provinciale E

# Team WG PTN
1 Yellow Blue SK Beveren 30 71
2 Kallo 30 62
3 Melsele B 30 51
4 FC Moerbeke 30 50
5 Oudegem 30 49
6 St.Pauwels 30 45
7 Sportkring Kemzeke 30 44
8 FC Eksaarde 30 44
9 Rangers Opdorp 30 41
10 Meerdonk 30 37
11 Klinge 30 35
12 SKB.St.Niklaas 30 33
13 SK Gerda 30 32
14 VK.Robur B 30 31
15 Tielrode 30 27
16 Bosdam Beveren 30 21

WebbeheerBezoekers

We hebben 11 gasten online

VoetbalweerAlle rechten voorbehouden - FC Eksaarde © 2018