Home Home Jeugdopleiding behaalt opnieuw kwaliteitslabel van Foot Pass
Jeugdopleiding behaalt opnieuw kwaliteitslabel van Foot Pass PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door webteam   
woensdag 28 december 2016 14:55
Twee jaar geleden konden we niet zonder enige trots aankondigen dat FC Eksaarde een kwaliteitslabel ontving van het auditbedrijf Foot Pass. Omdat ons jeugdbestuur op die ingeslagen weg wil blijven verderdoen, liet het de voorbije zomermaanden onze jeugdafdeling opnieuw evalueren met een grondige audit. Het is dan ook met enige fierheid dat de mensen van ons jeugdbestuur opnieuw mogen aankondigen dat Foot Pass ons alweer een ster uitreikte! Voor een club als FCE, met een regionale jeugdwerking, is deze ster het hoogst haalbare resultaat. De club is er dan ook bijzonder trots op en wil bij deze al diegenen die hun bestje beentje belangeloos voorzetten binnen de clubwerking, erg bedanken. Het behalen van deze prestigieuze ster is het resultaat van bijzonder hard werk de afgelopen jaren door onze jeugdbestuursleden en hun trainerskorps.


Wat wil dit concreet zeggen?
Dat onze jeugdopleiding tot de beste van de streek behoort! Als regionale club is dit iets unieks in de regio. Deze ster is de bevestiging van onze uitstekende jeugdowerking en tevens een stimulans voor onze enthousiaste jeugdmedewerkers om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Wat is Foot PASS?
Foot PASS is een spin-off van de Vrije Universiteit Brussel: een onafhankelijk bedrijf dat op een wetenschappelijk onderbouwde manier jeugdvoetbalclubs doorlicht op sportief en extrasportief vlak. Dit auditbureau werkt naast de KBVB ook samen de Duitse, Finse, Oostenrijkse en Engelse voetbalbonden om de kwaliteit van jeugdopleidingen te verbeteren. Op basis van deze audits krijgen clubs verbetervoorstellen en worden kwalitatief hoogstaande jeugdopleidingen beloond met kwaliteitssterren. We kunnen deze kwaliteitslabels het best omschrijven als de "Michelin-gids" van het voetbal.

Wij willen iedere ouder hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze jeugdopleiding en wij zullen er alles aan doen om op deze ingeslagen weg verder te gaan.

De jeugdbestuursleden van FCE
 

BBQ

No images

Tappers en scheidsrechters

lijsttapscheids.png

FCE op Facebook

Derde provinciale E

# Team WG PTN
1 Yellow Blue SK Beveren 24 57
2 Kallo 24 52
3 FC Moerbeke 24 39
4 Oudegem 24 39
5 Sportkring Kemzeke 24 39
6 FC Eksaarde 24 38
7 Melsele B 24 36
8 St.Pauwels 24 36
9 Meerdonk 24 30
10 Rangers Opdorp 24 29
11 VK.Robur B 24 27
12 SK Gerda 24 26
13 Klinge 24 26
14 SKB.St.Niklaas 24 24
15 Tielrode 24 20
16 Bosdam Beveren 24 19

WebbeheerBezoekers

We hebben 15 gasten online

VoetbalweerAlle rechten voorbehouden - FC Eksaarde © 2018