Home Home FC Eksaarde blijft uit tegen St-Pauwels in hetzelfde bedje ziek
FC Eksaarde blijft uit tegen St-Pauwels in hetzelfde bedje ziek PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Webteam   
vrijdag 13 oktober 2017 17:14
Na twee verliesbeurten op een rij buitenshuis, was de ploeg vastbesloten om op deze mooie zaterdagavond de punten mee te nemen vanuit St-Pauwels. De start van de wedstrijd deed dit ook vermoeden, want het eerste halfuur dicteerde FCE de wet aan de thuisploeg. Het was dan ook niet verwonderlijk dat we op voorsprong kwamen. Khalid Ouahamdi stak mooi met buitenkant rechts (binnenkant links zou een wonder geweest zijn J) Stef Hillaert in het straatje, Stef schudde à la Lukaku eerst zijn verdediger af en knalde nadien de bal onhoudbaar voorbij de verbouwereerde keeper (0 – 1). We bleven de bal opeisen, er was dus geen vuiltje aan de lucht tot… een verre voorzet vanop de zijlijn ongelukkig over Daan Heungens in doel waaide (1 – 1). St-Pauwels vatte hierdoor de nodige moed en wij gingen al spartelend de rust in.

Die rust was amper voorbij of de 2 – 1 stond al op het bord. Na balverlies op het middenveld werd de bal vliegensvlug achter onze verdediging gedropt en het was een koud kunstje voor Jomâa om Daan het nakijken te geven. FCE kroop toch weer recht en het was opnieuw Stef die de bal rakelings voorlangs trapte. De mooiste kans kwam er nog voor Thomas Van Brussel die, na een knappe assist van Sebastiaan De Loose, de wenkende kans pardoes op de keeper schoot. Aan de overkant ontsnapten we aan de 3 – 1 wanneer Daan eerst zelf een penalty veroorzaakte maar deze nadien dan wel uit zijn doel ranselde. Maar afstel was deze keer geen uitstel en wanneer men achteraan zich in de bal verslikt, staat de 3 – 1 toch op het elektronisch scorebord. FCE zakte nu als een pudding in elkaar en slikte in de slotminuut zelfs nog de vernederende 4 – 1.

Misschien een te zwaar verdict na ons eerste goede halfuur, maar het neemt niet weg dat we buitenshuis dringend een goede prestatie nodig hebben. En laat nu net de kalendermaker ons “gunstig” gezind zijn door onze volgende wedstrijd eveneens uit op zaterdagavond naar SKB St-Niklaas te programmeren. Supporters op post dus!

FCE speelde met:
Daan Heungens, Isaac Verniers (78’ Jonas Munghen), Pieterjan Boon, Ruben Bauwens, Olivier Van Driessche, Ruben Lagaet, Stef Hillaert, Koen Van Laere (71’ Sven De Backer), Thomas Van Brussel (80’ Kevin Van Damme), Khalid Ouahamdi, Sebastian De Loose. Siebe Rombaut kwam niet in actie.

 

Zoek op de site

Mosselfestijn

No images

Tappers en scheidsrechters

lijsttapscheids.png

FCE op Facebook

Derde provinciale E

# Team WG PTN
1 FC Moerbeke 5 13
2 Kallo 5 13
3 Rangers Opdorp 5 12
4 VKS Hamme-Zogge 5 12
5 Melsele B 5 10
6 Klinge 5 9
7 St.Pauwels 5 8
8 White-Boys St.-Niklaas 5 7
9 VK.Robur B 5 7
10 SK Gerda 5 6
11 Meerdonk 5 4
12 Sportkring Kemzeke 5 4
13 FC Eksaarde 5 4
14 Eendr. Zele B 5 3
15 SKB.St.Niklaas 5 3
16 FC Lebbeke B 5 0

WebbeheerBezoekers

We hebben 14 gasten online

VoetbalweerAlle rechten voorbehouden - FC Eksaarde © 2018