Home Home Reglement kunstgrasterrein herinnering
Reglement kunstgrasterrein herinnering Afdrukken
Geschreven door Hoofdbestuur   
maandag 09 december 2019 00:00

De aanleg van ons nieuw kunstgrasterreintje had ons heel wat tijd en moeite gekost. We willen er dan ook alles aan doen om de levensduur van dit terreintje zo lang mogelijk te houden en daarom is het terrein volledig afgesloten. Die volledige afsluiting stipuleert natuurlijk dat het terrein niet vrij toegankelijk is. Het kunstgrasterreintje van FC Eksaarde kan dus alleen gebruikt worden onder toezicht van een trainer of bestuurslid van FCE.  Bij een dergelijke grasmat, die we graag voor lange tijd willen koesteren, horen uiteraard een aantal regels die door iedereen gerespecteerd worden. We lijsten ze even voor u op in dit artikel.Verantwoordelijkheid trainers
Er worden geen vuile schoenen toegelaten op ons kunstgraspleintje. Het is dus de verantwoordelijkheid van al onze trainers om erop toe te zien dat de voetbalschoenen van onze jeugdspelertjes ontdaan zijn van alle modder en aarde. Daarvoor zijn borstels en roosters ter beschikking bij het betreden van ons veldje. Er worden ook geen metalen noppen toegelaten. Het is ook de verantwoordelijkheid van de trainer om enkel plastieken drankflessen toe te laten binnen de omheining en tevens is het aan de trainer om na gebruik het terrein af te sluiten.

Verantwoordelijkheid afgevaardigden
De afgevaardigde van de ploeg moet erop toezien dat alle supporters enkel en alleen op het klinkerpad staan. Toeschouwers worden dus (logischerwijs) niet op het gras toegelaten. Het is ook aan de afgevaardigde om duidelijk te maken dat drankflesjes en etenswaren (chips, hot-dogs, koeken, snoep...) niet toegelaten zijn binnen de omheining van dit pleintje. Ook andere attributen die kunnen kwetsen of vervuilen worden vanzelfsprekend niet toegelaten (stokken, stenen...).

Wat verwachten wij van ouders/toeschouwers/supporters...?
Wij hopen dat de ouders van onze jeugdspelers beseffen dat dit project heel wat tijd en moeite gekost heeft van heel wat vrijwilligers. Dankzij die mensen hun tomeloze inzet kan uw zoon/dochter op dergelijk terreintje spelen. Wij vragen dus respect voor dit alles en verwachten dus ook dat deze regels strikt nageleefd worden.


Het bestuur van FC Eksaarde dankt iedereen voor de respectvolle omgang met dit kunstgrasterrein.


kjunstgras

besch1

besch2


 

Zoek op de site

Tappers en scheidsrechters

lijsttapscheids.png

FCE op Facebook

Derde provinciale E

# Team WG PTN
1 St.-Gillis-W. 7 18
2 Robur 7 15
3 FC Moerb. 7 14
4 Buggenhout 7 14
5 SK Kemzeke 8 14
6 Hamme-Zogge 8 14
7 Wh. Boys 7 12
8 Melsele B 7 10
9 OB Lebbeke 8 10
10 Meerdonk 7 8
11 Daknam 8 7
12 Rupelm. 8 6
13 E. Zele B 7 5
14 Eksaarde 8 5
15 Klinge 8 3

Bezoekers

We hebben 7 gasten online


Alle rechten voorbehouden - FC Eksaarde © 2018