Home Wedstrijdverslagen Verslag Hamme Zogge - FCE U21
Verslag Hamme Zogge - FCE U21 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 12 november 2017 21:10
Op 28 oktober trokken we naar het superplein van Hamme-Zogge met onze u-21. Koen, die wat qaulitity time met zijn familie gepland had, had zijn selectie doorgegeven aan ondergetekende en coach van dienst was Rony Van Laere. FCE wilde zijn ongeslagen status verder zetten en ging vol voor de zege, gelijkspelen was geen optie. De opwarming werd geleid door Arne en Joren om zo de lijnen al grotendeels uit te zetten.

Van bij de aanvang kregen we al te zien dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, Zogge ging hard in de duels terwijl FCE het voetballend probeerde op te lossen. Op het middenveld stonden Arthur en Joren meer dan eens hun mannetje en achteraan werd het meeste opgekuist door Arne en co. FCE bracht het eerste doelgevaar, Senne gaf een perfecte doorsteekpas en Jaan kon de 0-1 voor zij rekening nemen, het mentale voordeel hadden we al. Jaan bleef een gesel voor de Zogse verdediging en werd in de 32e minuut onderuit geschoffeld in het strafgeschopgebied. Joren die aan een heel goede wedstrijd bezig was zette beheerst de 11 meter om, de 0-2 was een feit. Ondertussen had de Zogse trainer al enkele gedwongen wissels moet uitvoeren wegens blessures , niet moeilijk op zo een plein. Nog voor de rust werd Arthur geboekt met een terechte gele kaart ,maar zijn tegenstander kreeg rood voor revancheren.

Met de 0-2 voorsprong en een mannetje meer kon FCE de tweede helft aanvangen. In de tweede helft was het Zogge dat in het begin aandrong maar Ward kon een aansluitingstreffer vermijden. In de 55e minuut ging de Zogse doelman in de fout, hij pakte een terugspeelbal met de hand. FCE kreeg een onrechtstreekse vrije trap in het penaltygebied Joren trapte de bal op aangeven van Jules voorbij de muur en de 0-3 was een feit. In het vervolg van de 2e helft flirtte Arthur nog met een 2e maal geel net als vele Zogse spelers die meer oog voor de speler dan de bal hadden. FCE had de klus geklaard en mocht met een verdiende overwinning naar Gezoarde terugkeren.

0-1 14’ Jaan Woltering

0-2 32’ Joren Huybrecht

0-3 56’ Joren Huybrecht

FCE speelde met: Van Damme Ward, Delvoye Leander, De Backer Arne, Rzoska Kobe, Seghers Benjamin, Everaert Arthur, Woltering Jaan, Huybrecht Joren, Snauwaert Jules, De Backer Senne, Brioen Robbe, Bal Robin, Van Opstal Jens, De Mol Jordy.

1 Kieldrecht 18 46
2 White Boys 17 34