Verslag FCE U21 - Bosdam Beveren

Home Wedstrijdverslagen Verslag FCE U21 - Bosdam Beveren
Verslag FCE U21 - Bosdam Beveren PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 24 november 2017 10:44
11-11, Wapenstilstand en we kregen Bosdam Beveren op bezoek. Koen had Joren en Kobe doorgeschoven naar deA-reseven. We kregen een middenveld te zien dat bestond uit u-17 spelers (geboren 2001) die hun beste beentje er voor moesten zetten om de ploeg te doen draaien. Bosdam had een ploeg met een volwaardige u21 kern ( geboren 2000, 99 en 98). FCE was nog steeds ongeslagen en dit zou wel eens een goede test kunnen zijn. We kregen een stevige wedstrijd te zien met een licht overwicht van FCE. Alle doelpogingen werden jammer genoeg gemist of goed opgevangen door de verdediging net als de kansen voor Bosdam. In de 31e minuut was het Jean Petrol dat de ban kon breken door op snelheid de Beverse doelman met een schitterende stifter de 1-0 te scoren. De euforie was echter van korte duur want in de 35e minuut was er al de gelijkmaker. De gezoarse verdediging reageerde niet scherp genoeg en Bosdam kon de stand op gelijke hoogte brengen. Wat dan ook de ruststand was.

De 2e helft kregen we hetzelfde voetbal te zien, FCE voetbalde en Bosdam had vele fouten nodig om FCE af te stoppen de 4 gele kaarten waren dan ook niet overdreven. In de 62e minuut was Jules de afwerker van dienst, met een heerlijke kopbal bracht hij FCE op een verdiende voorsprong en even later was hij er met een assist voor Joren om de 3-1 op het scorebord te zetten. Het was nog even bibberen want in de 87e minuut was er nog de aansluitingstreffer van Bosdam. FCE zette alles dicht en behield zijn ongeslagen status.

1-0 31’ Jaan Woltering

1-1 35’ Bosdam

3-1 75’ Joren Huybrecht

3-2 87’ Bosdam

FCE speelde met: Van Damme Ward, Delvoye Leander, De Backer Arne, Van Peteghem Simon, Seghers Benjamin, Everaert Arthur, Van Opstal Jens, De Backer Senne, Snauwaert Jules, Brioen Robbe, Woltering Jaan, De Mol Jordy, Hyde Niels, De Boever Jens, Bal Robin.

1 KFC Moerbeke 0 0
1 Klinge 0 0