Home Wedstrijdverslagen Verslag Verrebroek - FCE U21
Verslag Verrebroek - FCE U21 PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 08 februari 2018 00:22
Op 9 december maakten de u21 de verplaatsing naar Verrebroek, geen voorafgaande kennis over deze ploeg bracht fce naar een onbekende tegenstander. Na het invullen van het wedstrijdblab was het duidelijk dat dit geen gemakkelijke opdracht zou worden. Onze youngsters kregen een halve ploeg van het geboortejaar 97 als tegenstander. Dit werd ook meteen duidelijk van bij de start van de wedstrijd. Op de stevige duels en powerplay van Verrebroek was het even zoeken naar een antwoord. Verrebroek was duidelijk niet van zin om zich zonder slag of stoot gewonnen te geven. Gezoarde zette daar zijn techniek en snelheid tegenover en in de 7e minuut kon Robbe de keeper uit kappen om fce op een gevleidde voorsprong te brengen. De duels bleven potig en Verrebroek kon in de 18e minuut de bordjes op gelijke hoogte brengen. Voor de rust kon Robbe op aangeven van Jules fce opnieuw op voorsprong brengen. Al bij al een verdiende voorsprong voor Gezoarde.

Na de rust werd de wedstrijd potiger en nog steviger. Na het uitbouwen van de voorsprong tot 1-4 ( Leander en Jean Petrol) kreeg de frustratie meer en meer de bovenhand bij Verrebroek. De foutenlast werd zodanig hoog dat er uiteindelijk toch ( maar) 1 gele kaart werd getoond voor de thuisploeg. De gezoarse verdediging liet ziet op geen enkele fout meer betrappen en kon door een uitstekend keepende Ward de schade beperken tot 1 doelpunt. De thuispartij kreeg er nog 2 tegen de oren in de slotfase, Joren zijn schot verdween in de winkelhaak en Arthur legde de 1-6 eindstand vast.

0-1 7’ Robbe Brioen

1-1 18’ Verrebroek

1-2 28’ Robbe Brioen

1-3 56’ Leander Delvoye

1-4 66’ Jaan Woltering

1-5 88’ Joren Huybrecht

1-6 90’ Arthur Everaert

FCE speelde met: Van Damme Ward, De Mol Jordy, De Backer Arne, Van Peteghem Simon, Seghers Benjamin, Everaert Arthur, Brioen Robbe, Huybrecht Joren, Snauwaert Jules, Rzoska Kobe, Woltering Jaan, De Backer Senne, Delvoye Leander, De Boever Jens, Bal Robin.

1 KFC Moerbeke 0 0
1 Klinge 0 0