Home Wedstrijdverslagen Verslag FCE U21 - Verrebroek
Verslag FCE U21 - Verrebroek PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 08 februari 2018 00:29
Voor de eerste wedstrijd van het kalenderjaar kregen we bezoek van een recente tegenstander, de stevige ploeg van Verrebroek. De coach had zijn richtlijnen overgedragen aan ondergetekende en vervangende coach Rony. Uit de heenwedstrijd hadden we geleerd dat we nooit gedaan hadden met deze ploeg. Het spelbeeld verliep zoals we min of meer verwacht hadden. Stevige duels, harde tackles maar gelijk opgaand, een tegenstander waar we onze handen en voeten meer dan vol mee hadden. Het spel ging snel over en weer, fce startte gretig om een snelle voorsprong af te dwingen maar Verrebroek stond attent te verdedigen en kwam er meermaals uit. Gelukkig voor ons trapten ze enkel naast doel, en als het dan al eens tussen de palen was stond Ward nog pal.

In de 2e helft werden enkele wissels doorgevoerd en fce begon iets beter te voetballen, er werd iets meer druk gezet door gezoarde. Halverwege de 2e helft had fce zijn voorsprong beet Viktor scoorde de 1-0. Verrebroek was even het noorden kwijt. Even later scoorde Benji de 2-0 uit een moeilijke hoek ( hij had er al eens gemist voor een open doel) en leek buit zogoed als binnen. Toch werd het nog even bibberen want net na de 2-0 scoorde Verrebroek de aansluitingstreffer met nog 10 minuten te gaan. Fce plooide even maar brak niet en bleef ongeslagen.

1-0 72' Viktor Van Den Berghe

2-0 78' Benjamin Seghers

2-1 80' Verrebroek

FCE speelde met: Van Damme Ward, Delvoye Leander, Kobe Rzoska, De Mol Jordy, Seghers Benjamin, Everaert Arthur, Brioen Robbe, Huybrecht Joren, Snauwaert Jules, De Backer Senne, Woltering Jaan, De Boever Jens, Van Opstal Jens, Bal Robin, Van Den Berghe Viktor.