Home Wedstrijdverslagen Verslag FC Eksaarde U21 - Sint Pauwels
Verslag FC Eksaarde U21 - Sint Pauwels PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 03 maart 2018 16:34
Op 24 februari kregen we bezoek van Sint-Pauwels. Uit het verleden is gebleken dat dit geen gemakkelijke tegenstander is. Onze wedstrijd op Sint-Pauwels werd wel gewonnen met 0-5 maar… dat garandeert niets. Zoals verwacht kregen we een wedstrijd te zien met weinig doelpunten. De Gezoarse aanvalsdrang was er wel maar botste op een verdedigend ingestelde ploeg en een uitstekende doelman. Jaan zijn snelheid, Jules zijn kopballen, geen enkele poging kon Sint-Pauwels doen bibberen. Ze probeerden wel enkele keren een snelle counter op te zetten maar hun pogingen werden perfect opgevangen door Kobe onze centrale verdediger van dienst. Als het dan toch warm werd was Ward er ook nog om de redding te brengen. Dat we met 0-0 gingen rusten was dan ook logisch.

De tweede helft kregen we een zelfde spelbeeld te zien, FCE drong aan en Sint-Pauwels verdedigde. Halfweg de 2e helft kwam er eindelijk het verlossende doelpunt. Jean Petrol forceerde den boel op zijn linkerflank en gaf zo Jules de 1-0 op een presenteerblaadje. Sint-Pauwels moest nu wel komen en we kregen eindelijk wat wedstrijd. Sint-Pauwels sprokkelde een paar kansjes bij elkaar maar hadden hun vizier niet scherp gesteld. In case of… was er nog altijd DE Ward om gepast in te grijpen. In de slotfase was er de verlossende 2-0, Jaan forceerde andermaal de opening en de onze goed gevolgde kapitein ( Kobe) trapte de bal keihard in doel. Cleansheet en 13 opeenvolgende zeges, FCE op kop.

2-0 85’ Kobe Rzoska

FCE speelde met: Van Damme Ward, De Mol Jordy, Van Peteghem Simon, De Backer Arne, Van Den Berghe, Everaert Arthur, Delvoye Leander, Huybrecht Joren, Snauwaert Jules, Rzoska Kobe, Woltering Jaan, Seghers Benjamin, Bal Robin, De Backer Senne, De Boever Jens.

1 KFC Moerbeke 0 0
1 Klinge 0 0