Home Home Jeugdopleiding FC Eksaarde behaalt Foot PASS kwaliteitsster!
Jeugdopleiding FC Eksaarde behaalt Foot PASS kwaliteitsster! Afdrukken
Geschreven door Jeugdbestuur   
donderdag 24 april 2014 20:52
Even uw aandacht voor opnieuw een mijlpaal in de FCE-geschiedenis! Gisteravond op de "Foot PASS Quality In Sports Happening" te Brussel werden de kwaliteitslabels van Foot PASS uitgereikt. FC Eksaarde werd op deze uitreiking hoogstpersoonlijk uitgenodigd en werd in Brussel vertegenwoordigd door jeugdbestuurslid Marc Van De Putte. Foot PASS is een extern bedrijf dat voetbalclubs evalueert op het vlak van hun jeugdopleiding. Gisteravond werd de jeugdopleiding van FC Eksaarde op de Quality in Sports Happening beloond met één ster door de auditoren. Voor een club met een regionale jeugdwerking is dit het hoogst haalbare kwaliteitslabel. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op en willen bij deze al diegenen die hun beste beentje belangeloos voorzetten binnen de clubwerking, erg bedanken.

Het behalen van deze prestigieuze ster is het resultaat van bijzonder hard werk de afgelopen jaren door onze jeugdbestuursleden en hun trainerskorps. Naast de uitreiking van de kwaliteitslabels werden ook 'Foot PASS Awards' uitgereikt voor de meest verdienstelijke jeugdopleidingen binnen de Vlaamse jeugdsport. We zijn fier te mogen melden dat FC Eksaarde bij de vijf clubs behoorden die genomineerd werden. Helaas ging KHO Huizingen ons hierin vooraf, maar FCE kan terecht fier zijn op het feit dat onze regionale jeugdwerking tot de top 5 van Vlaanderen behoort!

Wat wil dit concreet zeggen?
Dat onze jeugdopleiding tot de beste van de streek behoort! Als regionale club is dit iets unieks in de regio. Deze ster is de bevestiging van onze uitstekende jeugdopleiding en tevens een stimulans voor onze enthousiaste jeugdmedewerkers om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Wat is Foot PASS?
Foot PASS is een spin-off van de Vrije Universiteit Brussel: een onafhankelijk bedrijf dat op een wetenschappelijk onderbouwde manier jeugdvoetbalclubs doorlicht op sportief en extra-sportief vlak. Dit auditbureau werkt naast de KBVB ook samen de Duitse, Finse, Oostenrijkse en Engelse voetbalbonden om de kwaliteit van jeugdopleidingen te verbeteren. Op basis van deze audits krijgen clubs verbetervoorstellen en worden kwalitatief hoogstaande jeugdopleidingen beloond met kwaliteitssterren. We kunnen deze kwaliteitslabels het best omschrijven als de Michelin-gids van het voetbal.

Wij willen iedere ouder hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze jeugdopleiding en wij zullen er alles aan doen om op deze ingeslagen weg verder te gaan.

Al onze jeugdbestuursleden,
Kathleen Buyle
Koen Heye
Isabelle Rooms
Marc Van De Putte
Marc Schepens
Claude Vandendorpe
Jarno De Maesschalck
Jordy Heirman


http://www.footpass.be/Media/Default/Page/FootPASS2012_1STER.png


 

Zoek op de site

Tappers en scheidsrechters

lijsttapscheids.png

FCE op Facebook

Derde provinciale E

# Team WG PTN
1 St.-Gillis-W. 10 24
2 SK Kemzeke 11 21
3 Buggenhout 10 20
4 Robur 10 20
5 Wh. Boys 10 19
6 FC Moerb. 9 18
7 Hamme-Zogge 9 17
8 Meerdonk 9 12
9 Melsele B 10 12
10 OB Lebbeke 11 12
11 Daknam 11 10
12 E. Zele B 10 8
13 Klinge 10 6
14 Rupelm. 11 6
15 Eksaarde 11 5

Bezoekers

We hebben 11 gasten online


Alle rechten voorbehouden - FC Eksaarde © 2018